De praktijk leert dat u in uw werk vaak informatie nodig heeft uit meerdere processen of meerdere informatiesystemen (al dan niet geautomatiseerd). Om uw organisatie efficiënt en effectief te laten werken moet u directe sturing kunnen geven op hand van actuele en vooral juiste informatie. Hiervoor heeft uw organisatie vast reeds een specifiek pakket gekocht of bent dat van plan te doen. Weten uw mensen echter wel het juiste vast te leggen en hoe moet de aansturing eigenlijk vormgegeven gaan worden.

Ronin procesondersteuning heeft een brede achtergrond van administreren, automatiseren, analyseren en inrichten. Door deze brede kijk kan Ronin procesondersteuning uw organisatie helpen beter uit de verf te komen.

De hulp die Ronin procesondersteuning u kan bieden is praktisch en pragmatisch. Niet alleen adviezen over hoe de theorie op uw organisatie geplaatst kan worden, maar daadwerkelijke oplossingen.

Ronin procesondersteuning is een jong bedrijf. Haar specialismen zijn o.a.
• Projectleiding
• Ondersteuning bij automatisering
• Procesinrichting
• Ontsluiten data

Door de brede achtergrond van Ronin procesondersteuning is ze van grote waarde om uw organisatie te ondersteunen bij vernieuwingen, reorganisaties. Verder heeft Ronin procesondersteuning de mogelijkheid uw personeel te begeleiden in de veranderingen en hun voor te bereiden zelfstandig verder te kunnen.