Ronin procesondersteuning is speciaal opgezet om ondersteuning te kunnen bieden. Of het nu gaat over een organisatie helpen door middel van projectmatig werken uit een tijdelijke piekbelasting te helpen, of een meer structurele verandering van werkwijze door bijvoorbeeld verdergaande automatisering.

Zoals in Japan de grote samoerai huizen zich af en toe moesten versterken door ongebonden samoerai (ronin) in te huren, is het ook voor overheid en bedrijven vaak noodzakelijk snel adequaat personeel te vinden.

Natuurlijk is advies en ondersteuning veel in te huren. Veel bureau´s en bedrijven hebben consultancy en adviseurs om u te ondersteunen. Maar zeg eens eerlijk hoeveel rapporten heeft u nog in uw bureau liggen en hoe veel effect hadden deze nu echt?

Ronin procesondersteuning committeert zich niet aan één product of theorie. Haar filosofie is dat iedere organisatie afwijkt. Er zijn altijd aanpassingen en vernieuwingen van de bekende middelen nodig. Juist door ´out of the box´ denkwijzen als standaard te kiezen, biedt Ronin procesondersteuning juist de adequate oplossingen.

Aangezien Ronin procesondersteuning opgezet is met het concept van praktische pragmatische oplossingen voor haar klanten te bieden, kunnen we u garanderen dat we niet alleen maar papieren constructies hebben achtergelaten bij ons vertrek.